hit
counter

Catering

Dinner at the farm - From field to plate
Dineren op de bioboerderij - Van op het veld tot op je bord

Van op de akker rechtstreeks tot op je bord.

Korter kan de keten echt niet zijn.

Bioboerderij 't Uilenbos beschikt over een uitstekend uitgeruste multifunctionele ruimte met open keuken om ook jouw feestje of seminarie helemaal exclusief te maken.

In een volledig ecologisch met strobalen opgetrokken houtskeletbouw bevinden zich dus de 'event'ruimte maar ook de hoevewinkel, de koelruimtes, werkruimtes en sanitaire voorzieningen.

Naast deze multifunctionele binnenruimte beschikt 't Uilenbos ook over een heus petanqueplein, een tafeltennistafel, een open veld, een terrasruimte en dit allemaal temidden van de omliggende akkers.

Wat het helemaal idyllisch maakt is de ongelooflijke biodiversiteit van de onmiddellijke omgeving rond het ecologische gebouw.

De kruidenperceeltjes, druivelaars, allerlei bessenstruiken, de perceelsranden met streekeigen struiken en bomen, een insectenhotel, ...

In deze context kunnen wij voor jou een volledig exclusief feest organiseren met onze eigen catering. Uiteraard met dezelfde ecologische condities als in ons restaurant.

Dus met een volledig uitgewerkt menu waarbij tussen de 70 Ơ 100 % van de gebruikte ingrediƫnten van biologische oorsprong zijn en rechtstreeks van de boerderij komen.

Wij kunnen voor jou een op maat gemaakt vegetarisch, veganistisch, of glutenvrij feestmenu op punt zetten. Natuurlijk organiseren we dit net zo ook voor een vlees- of vismenu.

Uiteraard alles in functie van jouw wensen en budget.

Neem gerust contact op voor verdere info via ronny@bistrodenbascuul.be

of bel ons op 0471/84 84 35 of 0477/90 79 72

-*-

We love the way we care for you!

Klik hier voor website 't Uilenbos